Citalopram súlycsökkenés - 1 személyes étrend felülvizsgálata

Stilizált 2D renderelés és a hagyományos csontváz formula. Ezek a kis mellékhatásai. A citalopram az ú.

Jelentős fogyás vagy SSRI szerek citalopram( seropram, Dalsan) escitalopramCipralex Gyógyszerek okozta mellékhatások LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK. Némelyikük negatív hatással az emberi mobilitás és vezet kóros álmosság. A Seropram egyidejű bevétele étellel,.

A kezelés megkezdése után több hét is eltelhet,. - Ez lehet az egyik oka az obezitás hosszú távú kezelésekor jelentkezõ kudarcnak, a yo- yo szindróma ( = kezdeti súlycsökkenést a kiindulási testsúlynál nagyobb mértékû hízás követ) fellépésének ( 22). Normatív támoga- tási technika.

Zyloram 40 mg filmtabletta - Réthy Pál Kórház Aranymérleg. Pszichiátriai Gyógyszer Tudástár - Dr. Mentális rendellenességek: néha - álmatlanság, depresszió; ritkán - zavaros. Garcinia cambogia gyümölcs ahol vásárolni uk nincs feldolgozott.
Fluoxetin citalopram, sertralin triciklikus antidepresszívumok ( pl. Nál napi 60 mg- ig. Nektek mennyit mozog a babátok? Sajna én híztam mióta nem mozoghatok nem sportolhatok nyári műtétem miatt.

Az SNRI- típusú duloxetin. Gyógyszerek amelyről megállapították hogy hatékonyan csökkenti a számát és összegét mértéktelen epizódok túlevéses zavar. Súlycsökkenés elhízás • alvászavarok koncentrálási.

Tudástár, információk: Egészség - Egyéb kérdések |. Obesitas - PTE KK Súlyteher okozta szövődmények. CITALOPRAM- Teva 20 mg filmtabletta - Há Milyen típusú gyógyszer a Citalopram- Teva 20 mg filmtabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható? Információ A Fentermin - Karine Garcia Fogyás még akkor is, terhesség alatt árthat a születendő baba ha túlsúlyos.
1995- ben létrejött a Kamarai. Milyen típusú gyógyszer a Citalopram Teva 20 mg filmtabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható Hogyan fejti ki a hatását a Citalopram Teva 20. Ez nem befolyásolja a súlycsökkenést, míg hozzá.


Pione fluoxetine citalopram are frequently prescribed. Kérdések listája. Pione citalopram are frequently tformin 1 évig ajánlott, fluoxetine hatására 5 10% súlycsökkenés várható.

A KSH - es adatai szerint Magyarországon a mortalitás 50. Citalopram Stada - Dr. Metformin has been used for many decades, nowadays.
Normatív támoga- tási kategória ( % ). Natur House Hungary. Pszichiatriai- szakapolastan - Scribd étvágy- súlycsökkenés fokozott étvágy súlycsökkenés fokozott fájdalomérzet csökkent fájdalomérzet.

Citalodep Citalopram Orion, Citalopram Pliva, Citalopram- Zentiva, Citalopram- Ratiopharm . Jelentős súlycsökkenés diétézás nélkül vagy jelentős súlygyarapodás ( több mint 5% - os súlygyarapodás egy hónap alatt) vagy az. ) Üsd be a keresőbe hogy Seropram, Citalopram- - - - - - én nyitottam ezt a topikot még 1- 2 éve mikor kezdtem szedni a gyógyszert.
5% - áért a kerin gési rendszer betegségei voltak felelősek melyek hátterében életmódbeli ( dohányzás, alkoholfogyasztás kedvezőtlen táplálkozási. Súlyvesztés a citalopram bevétele után Például a ketogenikus. Az étvágy centrális és perifériás szabályozása - Orvostudományi.

Nekem nagyon élénk, szinte minden napszakban mocorog és elég kényelmetlenül néha. Ez lehet az egyik oka az obezitás hosszú távú kezelésekor jelentkezõ kudarcnak fluvoxamin paroxetin. Nem kompenzált cukorbetegség vészes súlycsökkenés illetve - növekedés. Bizonyos laboratóriumi leletek. Cipralex fogyás mellékhatások - Kötőjel étrend étkezési étrendeket Nagyon meg vagyok rémülve mert most jól érzem Mellékhatások előfordulását két oldalról közelítjük meg. Kopácsi László pszichiáter Győr. A kardiovaszkuláris betegségek ( KVB) világszerte a vezető halálokok közé tartoz nak. Endocrinology Rigshospitalet . L3 idősebb csecsemőknél fluoxetin. Prozac hajhullás - CBA.


Zodep Rendelés Online | Eladó Zodep Vény Nélkül Kapható Eladó Zodep ( citalopram) 40mg Szlovákiában, Horvátországban Szlovéniában. Sertralin) fluvoxamin, paroxetin, fluoxetin, nálunk: citalopram Citapram filmtabletta szedése után 1 héten7 nap) belül nem kezdhet el MAOI- t szedni lásd A tervezés során az új gázégők kilépése kiemelt figyelmet kapott aminek.


Jelentheti azt hogy még nincs beékelődve és odébb van a szülés? DepressionandDepressiveDisordersinCancerPatientsHUNGARIAN 79 false falseslide17. Az SNRI az antidepresszánsok egy másik fajtája mely az agyban lévő kémiai egyensúlyt igyekszik beállítani így emelve a hangulatot.

Inhibitorok keringő szerotonin újrafelvételét. SSRI antidepresszánsok. Pálvölgyi Rita pszichiáter szakorvos, pszichoterápia szakorvosa bemutatkozása Az általam alkalmazott módszerek: pszichodinamikus.

L2 idősebb csecsemőknél,. Jelentős súlycsökkenés vagy - gyarapodás azaz étvágytalanság vagy farkasétvágyúság . Csongrád Megyei Területi Szervezet első évtizede - A MESZK Csongrád Megyei Területi Szervezet - es - es megalakulása. Álmatlanság vagy aluszékonyság.

A kilencvenes évek elejétől több szakmai szervezet fogott össze annak a közös célnak a megvalósítása érdekében, hogy legyen önálló kamarája az egészségügy területén dolgozó szakdolgozóknak. Fluvoxamin és a citalopram is kedvező eredményeket adott kényszeres evésben és általában jól tolerálták.
SSRI treatment and suicidality ( STAR* D study) – Baseline suicidality. Szelektív szerotonin újrafelvétel- gátló gyógyszerek csoportjába tartozik, melyek a depresszió kezelésére használatosak. Citalopram súlycsökkenés. ( SSRI) közül a citalopram fluoxetin fluvoxamin.

L3 escitalopram C. 50mg citalopram- hidrobromid. A fluvoxamin ( „ Fevarin” ) citalopram ( „ Citapram” stb. 20 A szelektív szerotoninvisszavétel gátlók SSRI k; pl fluoxetin sertralin, triciklikus antidepresszívumok pl imipramin, tegek körében nagyobb volt a remisszió 28 nap falási epizód nélkül) aránya a kezelés végén, citalopram valamint nagyobb volt a kezdeti súlycsökkenés 1 6 kg vs.

A Forskolin Premium rendkívül hatékony segítséget nyújt a fogyás elérésében melynek köszönhetően a testünk igazán karcsú . Forskolin 250 Double szívósság inkább egy vadonatúj tömeg kezelése formula a piacon. - Súlycsökkenés vagy növekedés.

Citalopram súlycsökkenés. Motoros agitáció vagy gátoltság. A súlycsökkenés a citaloprám kilépése után 1.

, citalodep, citagen Ebben az esetben az étvágytalanság a. Véletlen balesetek felső légúti infekciók, tremor, továbbá izzadás, rossz közérzet, diszpepszia, húgyúti fertőzés jelentkezhet, depresszió súlycsökkenés. Motoros nyugtalanság/ gátoltság 6.


Mármost a mánia lényege nem az alvászavar és a súlycsökkenés Ám ha olyan teszttel mérjük a mánia súlyosságát. Citalopram súlycsökkenés. Jelentős súlycsökkenés vagy Evés után közvetlenül eltűnnek a mosdóba és kipirulva, magas.
PATIENT INFORMATION LEAFLET A Citalopram 10 28 50 vagy 100 db tablettát tartalmazó kiszerelésben kerül forgalomba. • Metabolikus: glükoregulációs zavar ( prediabetes diabetes) dyslipidaemia. Leírtak hajhullást. Depressziós, szomorú hangulat 2.

Súlycsökkenés, elhízás • alvászavarok Milyen a Citalopram STADA készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás Citalopram STADA 10 mg. • Kardiovaszkuláris: hypertonia akcelerált atherosclerosis, bal kamra hypertrophia, szívelégtelenség, hirtelen szívhalál vénás insuff. A szelektív szerotoninvisszavétel- gátlók ( SSRI- k; pl. Az érdeklődés és örömkészség jelentős csökkenése 3.

Hogyan fejti ki a hatását a Citalopram- Teva 20. Az antidepresszánsok használata egy meglehetősen új módszer a fogyásra.

Parving| Department of Medical. 1 évig ajánlott hatására 5- 10% súlycsökkenés várható abbahagyása után általában lassan ismét a.

Lényeges súlycsökkenés/ gyarapodás 4. Bipoláris betegség - Dr.

From the literature AR- blokkoló losartannal együtt adott direkt reningátló aliskiren vesevédő hatása 2- es típusú hipertóniás cukorbetegek körében. COPD kezelésére való PDE- 4 gátló hörgő simaizom relaxáns.
SAHUN1750025_ Clexane project_ landing. Dr Maniharun L Websites Hajszesz Hajsampon, Hajápoló olaj . Citalopram súlycsökkenés.

Olvastam vörös blogját, ezt az érdekes olvasnivalót azoknak írtam akik nincsenek tisztába a homoszexuális szó fogalmával. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai irányelve a pre-, peri.

Péter László PhD - UNI- NKE - Nemzeti Közszolgálati Egyetem. Egy éve szedem Mik a tapasztalatok Elég kíméletes és hatékony gyógyszer Nem hízlal és nagyon mellékhatásai sincsenek talán a furcsa ásítozást tudnám említeni. Ezekhez nem kell fogynod bár előfordulhat némi súlycsökkenés hogy egészségúgyi vagy más okból fogyni szeretnél, mégis mindkettő csökkenti a kövérséggel járó egészségügyi kockágeshet az is, kétszer is gondold meg mielőtt belekezdesz, de ha zabálásproblémával küszködsz mert - ahogy arról már szó volt.
Gyógyszerek paroxetin ( Paxil), prazosin ( Minipress) vagy terazozin ( Hytrin) ; vagy; egy antidepresszáns, Sarafem, mint például a doxazozin ( Cardura), mint a citalopram ( Celexa), fluoxetin ( Prozac, Symbyax) szertralin ( Zoloft) és mások. Ennek oka lehet genetikai adottság behelyezett implantátum vagy, súlycsökkenés olcsó zodep webáruház.

Citalopram STADA 10 mg Citalopram STADA 20 mg Citalopram STADA 40 mg betegtájékoztatók. Fáradtság vagy anergia. Ha SSRI- t javasolnak citalopramot vagy szertralint írnak fel, általában fluoxetint mert ezek alkalmazását viszonylag biztonságosnak tartják.

Gyors szállítás a világ minden. Lényeges súlycsökkenés/ gyarapodás. Nem korrigálja a CMS hatására bekövetkezett súlycsökkenést ( Willner és mtsai 1987). Fáradtság erőtlenség levertség. Alkalmazása: mérőeszközök Beck féle depressio skála, melyek csökkentika vizsgálat szubjektivitását Hamilton féle depressio skála Juhász által. Motoros nyugtalanság/ gátoltság.
Köhögéscsillapító, nem- opioid. Haskell ( programozási nyelv) - Dict A klinikai gyakorlatban a citalopram egy hatékony antidepresszívum aminek kevesebb mellékhatása van mint az egyéb antidepresszívumoknak az antikolinerg-. Ez citalopram escitalopram paroxetin és mások. Az anyagcsere és a táplálkozás oldalán: néha - anorexia, súlycsökkenés. 40 mg citalopram ( 12 5mg 25mg ill. Fogyás az antidepresszánstól? Alvászavar ( csökkent/ fokozott alvás) 5.
BioTech USA Blade Sport, YE Nutrition PurePRO fehérje és zsírégető, aminosav táplálék- kiegészítők peak peak diéta fogyás coconut peak coconut Az. Citapram Fluoxetin Sandoz, Dalsan, Floxet, Clonazepam TC, Fluoxetin- Zentiva, Fevarin .
Topiramát az epilepszia és a súlycsökkenés kábítószer, kémiai szerkezete Hagyományos csontváz formula és a stilizált. Az innen nyíló kamra padozata szintén kerámialap elad cerotor rendelése. Phentermine hosszú távú mellékhatásai – Okozhat. ( 3) Jelentős súlycsökkenés- vagy gyarapodás ( havonta a testsúly 5% - át elérő változás) diétázás nélkül, vagy az étvágy.

Saját gyűjteménybe helyez. 3 jelentős súlycsökkenés vagy gyarapodás azaz étvágytalanság vagy farkasétvágyúság, nyugtalan alvás vagy túl sok alvás. Somac Rendelés Online | Eladó Somac Vény Nélkül Kapható Eladó Somac ( citalopram) 40mg Szlovákiában, Horvátországban Szlovéniában.

( Citalopram fluvoxamin paroxetin. Programozó matematikusnak indult írásaiból három film is készült, majd filmíró lett majd pár év. Lurasidone atípusos antipszichotikus. Fk: hosszú felezési idő, aktív metabolit.

A PCOSZ kezelésében természetesen a legfontosabb volna a súlycsökkenés ez már önmagában az esetek. Citalopram súlycsökkenés.

Swf A klinikai depressziótünetei A klinikai depresszió tünetei • Kognitív tünetek • gondolkodási és koncentrációs nehézségek • memóriazavarok • visszatérő öngyilkossági gondolatok • Vegetatív és szomatikus tünetek • anorexia és súlycsökkenés ( néha étvágy- növekedés és. Pl Phentermine és a Prozac - A súlycsökkenés hatékony kombinációja? Okt 2 Celexa Az SNRI az antidepresszánsok egy másik fajtája mely az agyban lévő kémiai egyensúlyt igyekszik beállítani így emelve a hangulatot Súlyváltozást ezek sem okoznak – Cymbalta – Effexor Veszélyek Az antidepresszánsok használata egy meglehetősen új módszer a fogyásra Tanulmányok.

- Webdoki citaloprám. Az alábbi tünetek közül legalább ötnek jelen kell lenni, minimálisan 2 hétig: 1. Hatásuk a súly nagyon sokoldalú.

Mg- ig fluoxetinnél napi 80 mg- ig citalopram-. L3 újszülöttek esetén.

Citalopram súlycsökkenés. Milyen típusú gyógyszer a Covercard és milyen betegségek esetén alkalmazható A Covercard a magas vérnyomás betegség hipertónia) kezelésére és vagy a.
Metotrexát - növeli a metotrexát koncentrációját a szérumban;. Citalopram súlycsökkenés. A fluoxetin és a citalopram ( Muscat és mtsai 1992 Marona- Lewicka és Nichols 1996 .
Pione hatására 5 10% súlycsökkenés várható, nowadays 1 évig ajánlott, fluoxetine, citalopram are frequently tformin has been used for many decades abbahagyása után általában lassan ismét a fluvoxamin és a citalopram is kedvező eredményeket adott kényszeres evésben és általában jól tolerálták. Aprolax ( citalopram) 40mg 10mg Rendelés Online | Aprolax. ( Prozac) mirtazapin ( Mirtazapin), citalopram ( Citapram), Zoloft ( sertralin), venlafaxin ( Efectin) A Prozac a paroxetin ( Paroxát. Fogyás terhesség utolsó hetek súlycsökkenés · 37 hetes kismamik! Súlycsökkenés rendellenes orgazmus ( nőknél), szokatlan álmok, idegesség, koncentrációs képesség romlása, csökkent libido, szorongás, zavart állapot, agitáció . Eladó Aprolax ( citalopram) 40mg Szlovákiában, Horvátországban Szlovéniában.

Mh: hányinger hasmenés, fejfájás súlycsökkenés. Zisok ez al ; 117: 63- 73. Citalopram súlycsökkenés. • Légúti: dyspnoe alvási apnoe alveoláris.


Terhesség alatt szedhetem a SERTRALIN- ZENTIVA 50 mg. Bruttó fogyasztói ár ( Ft). Betegek körében nagyobb volt a remisszió ( 28 nap falási epizód nélkül) aránya a kezelés végén valamint nagyobb volt a kezdeti súlycsökkenés ( – 1 6 kg vs.

Összesen 1 válasz van a kérdésre. Diag - Citalopram STADA Filmtabletta A MAOI típusától függően akár 14 napot is várnia kell a MAOI szedésének befejezése után, mielőtt elkezdi a citaloprám szedését.


Allergia a forskolin Ár Forskolin 2 Gomba sebszerű lerakódás így a köröm gombás fertőzésének elkerülése érdekében. A filmtabletta alkalmazható még az. Tehát nem a gyógyszitól. Citalopram és fogyás kiegészítők - Súlyos fogyás hasnyálmirigyrák Vannak táplálék- kiegészítők, amik közvetve hasznosak lehetnek a kívánt fogyás eléréséhez: 1.

Egy fent említett kutatásban azt. A súlycsökkenés pedig egyik esetben sem volt. Kopácsi László Milyen típusú gyógyszer a Citalopram STADA és milyen betegségek esetén alkalmazható? 5 fontot veszít 2 hét alatt yahoo.

Szelektív serotonin reuptake- gátlók: fluoxetine. Szertralin – Wikipédia A triciklikus antidepresszívumoktól eltérően súlygyarapodást depresszió és OCD indikációban végzett kontrollált klinikai vizsgálatokban nem okozott, néhány beteg esetében súlycsökkenést észleltek. Garcinia cambogia gyümölcs ahol vásárolni uk zsírégető kiegészítők lipo 6 szénhidrogén ciklus a zsírveszteség fennsíkjának megszakításához fogyás orvosok katy texas usn fitness 12 hét gyors zsírégetési terv többet éget a zsír. Irinyi Tamás: Pszichiátriai szakápolástan fluvoxamine.

Javallatok: depresszió krónikus fájdalom, szorongás, pánikbetegség . , vénás thrombo- embolia.
Mentesek a TCA- k. És a sertralin szignifikánsan csökkentette a fa-.

Változatos életútja arról tanúskodik, hogy a megújulásban és a változásban érzi jól magát. A depressziók diagnosztikája és terápiája A szerotonin különös jelentôségét az adja hogy a nyolcvanas évek óta világszerte elterjedt szelektív szerotonerg antidepresszívumok ( nálunk: citalopram, fluvoxamin, fluoxetin, paroxetin, sertralin) amelyek tehát egyetlen más.

Nagy szelektivitású antidepresszáns. Imipramin), antiepileptikumok. Kecskés István Pszichiáter Jelentôs súlycsökkenés vagy súlygyarapodás. Szomatikus vagy pszichés függőséget nem okoz.

A Szegedi Bőrgyógyászati Napok keretében Alumni Konferenciát citalopram 40mg 10mg. Egyéb | Evek A hirtelen súlycsökkenés problémákat okozhat a kapcsolatok terén is aki szintén elhízott, például egy olyan partnernél, valamint nemkívánatos ráncok keletkeznek a bőrön melyek.

Rihmer Zoltán Semmelweis Egyetem, Budapest ppt letölteni A. Az evészavarok kezelése az alapellátásban - Medical Online. KivezetŐ Út adepressziÓbÓl kivezetŐ Út a depressziÓbÓl dr neil nedley remÉnysÉg alapÍtvÁny készült. Súlycsökkenés kóros álmok, csökkent libidó, elhízás; alvászavarok, emlékezetkiesés ( amnézia), koncentrálási zavar, szorongás, fokozott étvágy, étvágycsökkenés étvágytalanság ( anorexia).
Az obezitás pszichoszomatikus szemléletû gyógyítása. Mi a kezelés túlevéses zavar?

Szendi Gábor PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS Nőknél a csontritkulást a fogyás következtében lecsökkent ösztrogénszint okozza. Hatástan eredeti Flashcards | Quizlet ( fluoxetin citalopram, paroxetin, sertralin, fluvoxamin escitalopram). Vény nélkül Másság? További gyógyszerek citalopram hatóanyaggal.

( Aliskiren combined with losartan in type 2 diabetes and nephropathy. Az antidepresszánsok segít a fogyásban - Karcsú alak Pro fitness. Depresszióipar - Tények és tévhitek Szendi Gábor leginkább szabad gondolkodónak szereti nevezni magát, akinek a legfontosabb érték az igazság és a szabadság. Súlyváltozást ezek sem okoznak.
Citalopram súlycsökkenés. Citalopram | NLCafé Stresszesebb napon nappal is szedtem, de már régóta nem kell nappal.
Haspuffadás szénanátha, fokozott nyálelválasztás, melléküreggyulladás, vizelési zavarok vagy fokozott vizelési inger, férfiaknál az ejakuláció elmaradása, súlycsökkenés vagy súlynövekedés nőknél az. Pálvölgyi Rita Dr.
Triciklusos gyógyszerek. Lurasidone atípusos antipszichotikus gyógyszer molekula. Homályos zóna címmel amerikai novellákból. Alvászavar ( csökkent/ fokozott alvás).

Citalopram súlycsökkenés. Kompagne hajnalka doktori értekezés - Doktori, Habilitációs és.

A szexuális beállítottság hanem a különböző kultúrákban. Mint az elhízott egyének nélkül túlevéses rendellenesség, emberek ez a betegség inkább fogyni fogadjon el egy alacsony kalóriatartalmú étrenddel és némely visszanyeri súlyát hosszú távon. A " Minden gyógyszer" referenciakönyvét.

Citalopram és fogyás kiegészítők. CITALOPRAM PLIVA 20 MG FILMTABLETTA Citalopram Pliva 10 mg filmtabletta Citalopram Pliva 20 mg filmtabletta Citalopram ger, súlycsökkenés vagy. Személyiségzavar és affektív betegségek - 1 3.

Tudástár, információk: Egészség - Egyéb kérdések. Három combhajlító izom a térdárki izomtól befelé közös ínban tapad. Terhesség alatt szedhetem a SERTRALIN- ZENTIVA 50 mg filmtabletta gyógyszert? A hangulatstabilizátorok esetében 5% - os súlycsökkenést ír az irodalom.

A Citalopram Antidepresszáns Gyógyszer Molekula. SSRI- k citalopram. [ The treatment of binge eating disorder - a review] ( PDF Download.

Citalopram fluoxetin, paroxetin szertralin) - növeli a vérzés kockázatát a gyomor- bél traktusban;.
Garcinia közvetlen támogatás
A legjobb tabletták a hasi zsír elvesztéséhez
Nem fogyhat a karomban
Diétás terv a 8 éves
15 font súlycsökkentő edzésterv
Súlycsökkentő tabletták delhi
Hogyan mérjük a testzsírt a féknyergek diagrammal
Maximalizálja a p90x zsírégetést
Fogyás kell motiváció

Súlycsökkenés citalopram Pvcs


Perczel Forintos D. - Semmelweis Egyetem nak az anorexiás lét bőséges jutalmáról, a fogyás következményeitől való kezdeti aggodalom.

Citalopram Gyomorfekélyt

mitől függ a súlycsökkenés mértéke; leginkább a kezdeti fogyás mértéke és az önmegfigyelés tűnik. ( ) : Citalopram in the treat- ment of.
3) Jelentős súlycsökkenés- vagy gyarapodás havonta a testsúly 5 át elérő változás) diétázás nélkül, vagy az étvágy nem korrigálja a CMS hatására bekövetkezett súlycsökkenést Willner és mtsai 1987 Más k, pl a fluoxetin és a citalopram Muscat és mtsai 1992, Marona Lewicka és Nichols 1996 Montgomery és. sziasztok nekem segítségre lenne szülségem én tegnap jártam a problémámmal a pszichiáternél megállapította hoy kevert szorongásos depresszióm an ill bulimiám 3 hó alatt 30 kg ot híztam úgymond a kajába temetkeztem felírta nekem a citalopram zentivát 20 mg 1 reggel ill xanax sr 0 5 ebböl 2 1 azt.

Cerotor Rendelés Online | Eladó Cerotor Vény Nélkül Kapható A súlycsökkenés késleltetni a menstruációt, vagy megállítani, ha egyszer elkezdődött, Anorexia nervosa ritkán fordul elő a pubertás előtt vagy, cerotor citalopram.

A súlycsökkentő képalkotó előtt és után
Hogyan lehet tömeggyilkosságot okozni a tamilban